Priser och bokningspolicy


Avbokningar av Spakällan: Spakällan kan komma att behöva göra avbokningar med kort varsel pga. sjukdom/vård av barn. Vi hoppas att ni har förståelse för detta.


Avbokningar av kunder: Avbokninar kan göras via mejl (post@spakallan.nu) eller via telefon (016-13 43 73). OBS - Vid avbokningar av kund senare än 24 timmar innan innan besöket debiteras kund med 50 % av priset. För uteblivet besök debiteras kund 100%.


Tillval: Vi anpassar gärna våra behandlingar efter dina önskemål. Säg till så hjälper vid dig!


Just nu!

Rygg- och nackmassage med ansikte (50 min), 999 kr (friskvård)
Det här är behandling för dig som vill minska spänning och ge kroppen en avslappnande stund. För ansiktsmassagen används produkter som ger din hud lyster. Behandlingen anpassas efter dina önskemål. Denna massagebehandling kan betalas med friskvårdsbidrag. Boka här!

Kroppsbehandling med massage (75 min), 1425 kr
Terapeuten utför en djuprengörande kroppspeeling med havssalt. Peelingen exfolierar bort gamla hudceller och ökar blodcirkulationen. Efter en dusch får du en delmassage med en fortsatt applicering utav ett lyxigt balm över hela din kropp. Behandlingen avslutas med en anpassad ansiktsmassage med anpassande produkter för att ge huden ny lyster. Boka här!

Ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandling Babors Quick Fix (25 min), 495 kr
Babors mest unika och älskade produkt, ampullen, som är 2 ml av steril och exklusiv hudvård i sin mest koncentrerade form. Ampullen ger huden en superboost av det din hud behöver. I behandlingen ingår rengöring, ampull, ansiktsmask, och avslutas med en passande ögon- ansiktskräm. Ger ett snabbt resultat redan vid första behandlingen. En strålande hud inför det speciella tillfället. Lämplig för alla hudtyper. Boka här!

Ansiktsbehandling Klassisk (80 min), 1195 kr
I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning och med en anpassad mask. Ingår även brynplock samt massage av ansikte och dekolletage. Avslutas med serum och ögon- och dagcreme. Boka här!

Ansiktsbehandling (40 min), 825 kr
Återfukta din hud med anpassade produkter. I behandlingen ingår rengöring, peeling, massage av ansikte och dekolletage, ansiktsmask samt anpassad dag- och ögoncreme. En behandling som tillför mycket fukt. Lämplig för alla hudtyper. Boka här!

Ansiktsbehandling (70 min), 1045 kr
Återfukta din hud med anpassade produkter. I behandlingen ingår rengöring, peeling, massage av ansikte och dekolletage, ansiktsmask samt anpassad dag- och ögoncreme. En behandling som tillför mycket fukt. Lämplig för alla hudtyper. Boka här!

Ansiktsbehandling Bästa från Babor (50 min), 1000 kr
En ansiktsbehandling för dig som vill se snabbt resultat. Grundläggande och anpassad hudvård med kombinationer av aktiva ingredienser. Effektiv och resultatinriktad behandling som ger mycket fukt och anti-age effekt. Avslutas med en skön massage av ansikte och dekolletage. Boka här!

Ansiktsbehandling Antirouge alt. C-vitamin AHA (45 min), 895 kr
Behandlingen förbättrar hudens motståndskraft, förebygger och motverkar ytliga blodkärl, ger fukt och är inflammationshämmande. I behandlingen ingår rengöring, AHA-peeling, ansiktsmassage, mask och avslutande creme. Passar alla hudtyper. Särskilt lämplig för känslig hud med tendens till ytliga kärl och hud med rosacea eller mild acne. Boka här!

Ansiktsbehandling Ekologisk (35 min), 660 kr
Avkopplande behandling som tillför huden fukt och näring. Rengöring, peeling, massage av ansikte och dekolletage samt ansiktsmask. Behandlingen avslutas med passande serum samt ögon- och dagcreme. Lämplig för alla hudtyper. Boka här!

Ansiktsbehandling Pure Cell Treatment, Ekologisk (60 min), 1495 kr
Behandlingen förbättrar mogen hud oavsett kondition och utgångsläge. Djuprengörande ansiktsbehandling i tre steg med ekologiska produkter. Levande celler från Rosenrot arbetas in under en skön kraftig ansiktsmassage. Under tid för mask utförs en skön handmassage med ett mjukgörande balm. Rosenrot är skyddande och uppbyggande för huden. Boka här!

Ansiktsbehandling Porrengöring (50 min), 895 kr
I denna behandling läggs fokus på porrengöring. Även hudanalys, rengöring, peeling och ånga ingår. Behandlingen avslutas med en ögon- och dagcreme. Boka här!


Massagebehandlingar

Massage Helkropp (50 min), 880 kr
Massage av rygg, nacke, ben samt armar, ansikte, skalp eller fötter. Boka här!

Massage Halvkropp (30 min), 660 kr
Massage av rygg, nacke och ben eller skalp.  Boka här!

Massage Halvkropp (20 min), 495 kr
Massage av rygg, nacke och axlar.  Boka här!

Massage Delkropp (15 min), 395 kr
Massage av rygg och nacke, ansikte eller fötter. Boka här!

Massage Helkropp med ansikte (60 min), 999 kr
Inleds med en massage av hela kroppen. Övergår därefter till en mentalt avslappnande massage av ansikte och dekolletage samt skalp. Produkter anpassas. Boka här!

Massage Helkropp med ansikte (75 min), 1375 kr
Inleds med en massage av hela kroppen. Övergår därefter till en mentalt avslappnande massage av ansikte och dekolletage samt skalp. Produkter anpassas. Boka här!

Massage Helkropp Effective Touch Body (50 min), 1045 kr
Effective Touch Massage kombinerar akupressur, bindvävsmassage och segmentterapi. Traditionella metoder kombinerat med modern teknik. Grepp fokuseras på rygg och nacke för att släppa på spänningar och stress. Boka här!

Massage Helkropp Khanya of Africa (90 min), 1550 kr
En behandling inspirerad från Afrika. Behandlingen inleds med en stimulerande helkroppspeeling med ett havssalt följt av en stimulerande helkroppsmassage i en eterisk oljeblandning med balm med inslag av kryddor. Ansiktet behandlas med en mineralrik lermask därefter en ansikts- och skalpmassage. Metoden motverkar stress och trötthet samt ger en djup avkopplande effekt. Boka här!

Massage Halvkropp Hot stone (40 min), 880 kr
Denna härliga behandling består av halvkroppsmassage för rygg, nacke samt baksida ben. Vi använder oss av varma lavastenar och kombinerar med en klassisk aromamassage. Värmen från lavastenarna ökar tillsammans med massagen cirkulationen i kroppen och lindrar värk i muskler samt leder. Boka här!

Massage Helkropp Hot stone (65 min), 1375 kr
Denna härliga behandling består av helkroppsmassage från topp till tå. Vi använder oss av varma lavastenar och kombinerar med en klassisk aromamassage. Under ansiktsmassage ingår mask och återfuktande ansiktscreme. Värmen från lavastenarna ökar tillsammans med massagen cirkulationen i kroppen och lindrar värk i muskler samt leder. Boka här!


Kroppsbehandlingar


Kroppsbehandling Ocean Experience (90 min), 1595 kr

Denna resa tar dig bort till havet och låter dina sinnen öppnas medans du fylls på med energi. Du får en djuprengörande exfoliering som följs av en fuktgivande inpackning över hela kroppen. Ligg varmt inpackad och låt balmet sjunka in på kroppen och under tiden tar terapeuten hand om dig för en ansiktsbehandling. Vi använder varm ånga under tiden en enzympeeling appliceras för bästa resultat. Hör vågorna susa i öronen, känn doften av hav och koppla av en stund. Boka här!

Kroppspeeling Havssalt (45 min), 825 kr
En havssaltpeeling som tar bort döda hudceller och stimulerar blodcirkulationen. Huden blir len och får en ny lyster. Som avslutning behandlas huden med en bodylotion eller olja. Boka här!

Kroppspeeling med ansikte (60 min), 935 kr
Terapeuten utför en kroppspeeling samt rengöring och peeling av ansikte. Efter en dusch läggs en återfuktande ansiktsmask och kroppen appliceras in med exklusiv balsam/olja. Avslutas med en passande dag- och ögoncream. Boka här!

Kroppsinpackningar

Kroppsinpackning Aroma (70 min), 1275 kr
Terapeuten inleder med en kroppspeeling med havssalt. Efter en dusch fortsätter behandlingen med en delmassage av rygg och nacke. Resten av kroppen appliceras med en energirik olja & balm. Behandlingen övergår sedan i en ekologisk rengöring av ansiktet med ansiktsmassage. Boka här!

Kroppsinpackning Grön lera (80 min), 1375 kr
Behandlingen börjar med en lenande och stimulerande kroppspeeling med havssalt i duschen. Ungersk mineralrik lera appliceras in över hela kroppen som mjukar upp och ökar cirkulationen i huden samt lindrar muskel- och ledvärk. Under tiden inpackningen verkar ges en ekologisk ansiktsbehandling med lermask. Efter dusch appliceras kroppen med en värmande balm och avslutas med en avslappnande ansikts- och dekolletage massage samt skalpmassage. Boka här!

Kroppsinpackning, Välj mellan: Neutral, Energi, Vit, Choklad och Babor Lyx (80 min), 1375 kr
Terapeuten inleder med en lenande och stimulerande kroppspeeling med havssalt. Även rengöring och peeling av ansikte ingår. Du väljer din helkroppsinpackning (se alternativ nedan). Behandlingen fortsätter med anpassade produkter under avslappnande och energigivande massage av ansikte- och dekolletage samt skalpmassage. Vi lägger en återfuktande mask och anpassad dag- och ögoncreme. Boka här!

Neutral (doftfri), Energi, Vit eller Choklad: Mjukgörande ekologiskt balm som smälter på huden under applicering och ger ökande cirkulation.

Babor Lyx: En återfuktande och lyxig balm från Babor appliceras över hela kroppen. Efter en skön akupressur ansiktsmassage läggs en återfuktande anpassad mask som verkar under en massage av dekolletage och skalp.

Relax med spabad och bastu

Relaxrum med spabad, bastu och dusch (60 min), 550 kr
Här kan du koppla av en stund med bad & bastu helt privat. Det ingår badrock, tofflor, handduk och lättare förtäring i form av vatten och frukt. Vill du ta med egen förtäring och dryck så går det bra. Spabadet rymmer fyra personer (550 kr/pers). Boka här!

Relaxrum med behandling 1-2 pers (90 min), 1195 kr/pers
Ingår: Spabad, badrock, schampo, handduk, tofflor, bastu och lättare förtäring i form av vatten och frukt. Behandling: Välj halvkroppsmassage alt rygg & nackmassage med Ansikte. Boka här!

Relaxrum med behandling 1-2 pers (120 min), 1495 kr/pers
Ingår: Spabad, badrock, schampo, handduk, tofflor, bastu och lättare förtäring i form av vatten och frukt. Ingår Behandling Helkroppsmassage med Ansikte. Boka här!

Relaxrum med behandling 1-2 pers (140 min), 1695 kr/pers
Ingår: Spabad, badrock, schampo, handduk, tofflor, bastu och lättare förtäring i form av vatten och frukt. Ingår: Helkroppsmassage med Ansiktsbehandling. Boka här!


Fotvård

Fotkuren (30 min), 620 kr
Inleds med ett fotbad där peeling ingår. Behandlingen fortsätter med en massage av fötter och underben med anpassad kräm. Boka här!


Vaxning

Ben Halva, 605 kr  Boka här!

Fransar och bryn

Färgning av franar och bryn samt brynplock (ca 35 min), 550 kr  Boka här!

Färgning av bryn eller fransar samt brynplock (ca 25 min), 450 kr  Boka här!

Färgning av fransar eller bryn (ca 15 min), 350 kr  Boka här!

Brynplock (ca 15 min), 350 kr  Boka här!

Tillagd i varukorgen